fredag, november 2

Jag glömde att berätta om förra helgen: Jag är med i en vävförening som har lokal i Bagarmossen. Där finns en grupp som kallar sig Bagisgruppen. De ordnade för andra gången en ataljevandring bland konstnärer och grupper som håller till i Bagarmossen. Vår förening var med och det kom många intresserade besökare till oss. Jättekul! Vi turades om att vara i vår lokal och att gå runt lite själva, jag hann gå till några stycken andra , vävare, silversmed och lite annat.
Jättekul initiativ, och de som gick runt verkade uppskatta det också!
Det går att läsa mer på hemsidan bagis.nu

måndag, oktober 29


I trädgården blommar just nu Oktoberstormhatten:

Dessutom höstastrar, några enstaka tusenskänor i gräsmattan,
en liten viol och faktiskt en rosknopp som rådjuren har missat!
I dag fick jag ett telefonsamtal från en vän som använder sin dator flitigt men inte är så kunnig. Hon hade råkat luta sig mot tangentbordet och då blev skärmbilden uppochner :-)

Inte ett dugg kul för henne men hon tog det med jämnmod att jag skrattade när hon ringde mig för att få ett gott råd hur man vänder tillbaks skärmen!

Jag Googlade och konstaterade att hon var i gott sällskap Jag kollade upp ett par av de vanligaste tangentkombinationerna (olika för olika grafikkort och jag vet ju inte vad hon har). När hon med telefonvägledning prövat ett par vände skärmen tillbaks till normalläge och det blev ett lyckligt slut på historien.