lördag, maj 22

Me&I-träff

Vi hade Me&I-träff hemma hos oss härom kvällen. Ett antal mammor valde bland fina barnkläder och fikade. Tidigare på dagen var Emma på besök, iförd Me&I-klänning. Det kommer kanske att bli fler träffar, om någon är intresserad, hör av er till mig.


tisdag, maj 18

Päronträdet blommar!

Ytterligare en fantastisk sommardag! Vårt gamla päronträd blommar.
I dag har jag grävt och rensat i grönsakslandet, planterat lite sättlök och fröer; rädisor morötter, rödbetor. Jag har också satt squash och sallat på förgroning i krukor.

måndag, maj 17

Blommande dahlia

Nu blommar den första dahlian (om man bortser från den jag drev fram till trädgårdsmässan). Det är en frösådd från förra året. Jag har fortfarande inte vågat plantera ut dahliorna i rabatterna utan de står i mitt "växthus" än så länge. Det är gjort av gamla fönster och går inte att stänga till helt, så om det blir kallt går det inte att värma upp.
Förra året frös flera av mina dahlior när det blev fryskallt flera nätter i rad så jag är lite feg i år. Jag har också ett 20-tal dahlior som ännu inte visat något som helst livstecken ännu, så förmodligen var det för kallt för dem i källaren detta år.

söndag, maj 16

Full fart hela tiden!


Barnbarnet Leo har varit på besök idag. Det lilla charmtrollet är inte stilla en sekund! Gungan, stolar, trappan, fågelbadet ....