torsdag, januari 6

Nytt år, 2011 är här!


Jag önskar alla som läser min blog en god fortsättning på det nya året!

Dags för en tillbakablick på 2010.

Året som gått har varit spännande, jag har slutat jobba, trivs alldeles utmärkt med att vara hemma på heltid. Har inga problem med att sysselsätta mig. Har ägnat mycket tid åt sådant som blivit försummat hemma, sorterar högar med tidningar och saker som blivit liggande för att tiden inte räckt till. Jag har sorterat och kasserat en hel del, men det finns mycket kvar att göra.
Jag har mycket mer tid att ägna åt trädgården :)

Mitt engagemang i Svenska Dahliasällskapet tar en del tid. Jag var ju med och planerade och genomförde sällskapets monter på Trädgårdsmässan. Nu i januari börjar vi planeringen för trädgårdsmässan 2011 som ska bli ännu bättre.

Barnbarnen växer och står i, de är nu så stora att de accepterar att vara med mig utan föräldrar när de av olika anledningar inte kan vara på dagis - roligt för mig och en avlastning för deras föräldrar.

Jag har också haft mer tid att väva och handarbeta. Jag är ju med i en vävförening; Föreningen Hantverksta´n, en lokal stickgrupp och deltar ibland i On-line stickcafé på Facebook!

Vintern har varit lång - redan. Snöskottning står dagligen på programmet. Rådjuren som jag har blandade känslor för syns ofta i trädgården. Det är tufft för djuren denna vinter!